DESIGNER TERMÉKEK: Opinion & Review
2018. március 27. írta: Huszár Vanessza

DESIGNER TERMÉKEK: Opinion & Review

Véleményem, Megéri-e, Kedvencek!

Sziasztok!

A mai világban, főleg ha Instagramon jártas valaki, könnyen megeshet hogy szembe találja magát egy méregdrága Chanel táskával, Gucci övvel vagy Louis Vutton hátizsákkal. Ha rákeresünk az interneten, leesik az állunk tőle, hogy pár havi fizetésbe (általában) simán belekerülnek. Nekünk, átlag embereknek, akiknek nem hullanak több százesres táskák csak úgy az ölünkbe, néha bizony ezek csak szép ábrándok maradnak. Hacsak, nem spórolunk össze pár ilyen dologra, mert hosszú távon, mégis megérik az árukat. (Legtöbbször.)

Ebben a bejegyzésben szeretném elmondani a jó- és rossz oldalait a designer holmiknak, majd elmesélni az én álláspontomat, plusz megmutatni mik azok a termékek, amelyek az én szívem vágyai.

POZITÍV:

  • Egy ilyen terméket valószínűleg évtizedekig használni fogsz.
  • Sokkal jobban megéri egy, például fekete táskába pénzt fektetni, mint sok hamisítványt és "gagyi" táskát venni.
  • Inkább egy legyen, de az legyen minőségi és eredeti, mint több tíz utánzat.
  • Ha pár év után megválnál tőle, nem sokkal az eredeti ár alatt nagy valószínűséggel el is tudod majd adni.
  • Általában sok év garancia van rájuk.
  • Jobban érzed magad tőle.
  • Értékük van, hiszen egy-egy ilyen termék elkészítésében rengeteg munka és energia van.
  • Minőségi alapanyagokat használnak. 
  • A dizájner holmik már évtizedek óta divatosak, és valószínűleg örökre azok is maradnak.
  • Jól mutat a fényképeken Instagramon. (Bocsi, de nem hazudtolhatom meg önmagam.)
  • Ha anyagilag megszorulsz kicsit, van mihez nyúlnod.

NEGATÍV:

  • Nagyon nagyon nagyon drága. :D
  • Ha valami baja lesz, például összetollazod, az elég kellemetlen.
  • Ha nem vagy elég szemfüles, és ügyesen hamisított terméket vásárolsz egy igazi áráért, mondjuk egy internetes eladótól, az nem éppen a legjobb, de reméljük ilyet senkinek nem kell átélnie. :)
  • Néha nagyon ronda dolgokat árulnak baromi sok pénzért.
  • Megfelelő kutatás, háttértudás és alapos megfontolás kell egy ilyen termék megvásárlásához.
  • Megfelelő ápolás szükséges a hosszú élettartamhoz.

SAJÁT VÉLEMÉNY:

Szerény véleményem szerint, megéri dizájner dolgokat venni. Főleg ha kicsit idősebb vagy, szerintem felesleges tizenévesen több százesres táska valakinek, de felnőttként hosszútávon jobban megéri egy-egy drágább holmiba fektetni a pénzt. Itt azonban nem ruhákról beszélek. Én sose vennék dizájner ruhát (kivéve ha gazdag lennék), mert nem értem a lényegüket. Én inkább olyan dologba fektetném a pénzem, amit mindennap használok, nem megy ki a divatból, éveken keresztül jó lesz és tudom majd használni.

Én, mivel lassan (lasssaaaaaan) 20. életévembe lépek (oh so fancy), úgy érzem eljött az ideje, hogy okosabb helyre tegyem a pénzem. Ezért hamarosan szeretném elkezdeni a saját kis kollekciómat. Misi nem érti miért adnék ennyi pénzt egy ilyen dologért. Azt hiszem a férfiak nem igazán értik mi is itt a lényeg, de azért nagyon aranyos miközben burkoltam próbál lebeszélni róla.

Az én kedvenc luxus márkám nem más, mint a BURBERRY. Ez egy tipikusan olyan márka, ami valakinek vagy nagyon tetszik, vagy nagyon nem. A jellegzetes kockás BB minta manapság nagyon elterjedt, főleg utánzatok körében. Én 3-4 dolog van, amit szeretnék megvásárolni ettől a márkától, talán majd egy-egy nagyobb/ kerekebb születésnapra. 

CONTINENTAL PÉNZTÁRCA:

unnamed_4_5.jpgunnamed_5_5.jpgunnamed_3_5.jpg
Szerintem a pénztárca az egyik olyan dolog, amit tényleeeeeg mindennap használsz, és ezért érdemesebb egy mencibb darabba befektetni. Ez a kis gyönyörűség ha minden jól megy a 20. születésnapi ajándékom lesz, a nyári hostesskedésből + szülcsinapcsimra kapott pénzből. (Imádkozzatok értem.)

KASMÍR SÁL:unnamed_9_2.jpgunnamed_2_6.jpgunnamed_1_7.jpgunnamed_40.jpg

Ha ismersz, valószínűleg tudod, hogy nagyon fagyos vagyok. És hát mi tarthatna télen melegebben, mint egy (Burberry) kasmír sál?♥ Szintén, évtizedeken át hordható, sose megy ki a divatból. Gyö-nyö-rű.

GUMICSIZMA:unnamed_6_2.jpgunnamed_8_2.jpgunnamed_7_2.jpg

Annyira szép. ♥ Ez tényleg az a darab, ami special care-t igényel, de engem ez nem tántorít el. Igaz, egy ilyenbe majd csak akkor vágok majd bele, ha már végleges lesz a lábméretem. Igaz 2 éve 37-es lábam van, bizti ami bizti, nem kockáztatnám meg, hogy kinőjem.

BURBERRY BODY PARFÜM:original_cw.jpg

Ez a parfüm nekem is megvan, jelenleg a 2. üveggel használom. Ez a kedvenc parfümöm, édes, de mégis nagyon nőies. Igaz ezt csak kivételes alkalmakkor használom, mert elég drága, de nem hiszem, hogy valaha is képes leszek egy másik illatot ennyire szeretni majd. 

 

Ennyi lett volna, remélem tetszett! Ha igen, kérlek oszd meg Facebookon, és a barátaiddal ♥

Puszi, 

Vani xo

ELÉRHETŐSÉGEK:
INSTAGRAM: vanesszahuszar
EMAIL: princessinquiry@gmail.com
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCUBbH0AxOxWh0XdUlW7bQYA
BLOG: http://vanesszahuszar.blog.hu/
FACEBOOK OLDAL: https://www.facebook.com/princessblogvlog/
PINTEREST: vanesszahuszar

A bejegyzés trackback címe:

https://vanesszahuszar.blog.hu/api/trackback/id/tr9713784122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása