Zaful: Jó Minőségű Fürdőruhák, Elérhető Áron!
2017. július 21. írta: Huszár Vanessza

Zaful: Jó Minőségű Fürdőruhák, Elérhető Áron!

 

Sziasztok!

Tudom már nagyban tombol a nyár egy ideje, sokan a nyaraláson is biztos túl vagytok és már áprilisban beszereztétek az idei fürdőruhátokat, de ennek ellenére sem kell teljesen a háttérbe szorítani őket. Aki kicsit jártasabb vásárlás terén, az tudja, hogy minden szezon közepe/vége felé leárazzák a termékeket, mert készülnek a következő kollekciók érkezésére. Még csak július vége van, de már most rengeteg helyen kiárusították a bikiniket. Ilyenkor érdemes előre gondolkodni, és esetleg beszerezni egy-két új darabot, mert idén is lesz még kánikula, amikor a vízparton áztatjuk magunkat, plusz jövőre is lesz nyár. Fogtam magam, és átnéztem pár online oldalt, leárazott/olcsóbb fürdőrucik után kutatva. Találtam is néhányat, amik nekem nagyon tetszettek. Előre is szeretném leszögezni azt, hogy ezeket a fürdőruhákat a saját ízlésem szerint válogattam ki, így sok lesz benne a rózsaszín és a fehér. ♥

Egyre nagyobb hírnévnek örvend hazánkban is a Zaful nevű weboldal. A lényege tulajdonképpen annyi, hogy a legújabb trendek alapján készítik a ruháikat, és csomó designer hasonmás is található náluk, ráadásul iszonyatosan olcsón. Erről az oldalról válogattam most én is a fürdőruhákat, és az az igazság, hogy még a kiszállítási díjjal is megéri tőlük vásárolni. Sok videó megnéztem a Zafulról, és az igaz hogy ki kell fogni a jó minőségű darabokat, és külön alsó-felsőt nem lehet választani, így lehet hogy vagy a felső, vagy az alsó nem passzol megfelelően. 

kkk_2.jpgNagyon szeretem a rózsaszínt, ez már mindenki számára nyilvánvaló, úgy gondolom. Csajos, fiatalos és üde, tökéletes nyárra. A bal oldali két részes darab számomra kicsit vagányabb, míg a jobb oldali inkább Barbie babásabb.  A legjobb ezekben, hogy nem csak idén, de minden bizonnyal jövőre is elérhetőek lesznek, így ha kinézzük a kedvencünket, később is ráakadhatunk. F-R BIKINI: 13.99$/4200 HUF (41$)R MONOKINI: 16.52$/4950 HUF (25$)page.jpg

Egyre nagyobb divat nálunk az egyberészes fürdőruci, aminek én kifejezetten örülök. Nem csak azért, mert többet takarnak mint egy bikini, de könnyebb is velük az élet.  Ha csíkosat választunk, ügyeljünk arra hogy lehetőleg ne vízszintes legyen a csíkozása, mert az nem túl előnyös. A hosszanti nyújt, a vízszintes szélesít, legalábbis monokini esetén.  A sima fehérrel vigyázni kell, nehogy átlátszódjon ha vizes, és nyilván arra jobban kell vigyázni, mint egy színes/mintásra.F-R CSÍKOS: 12.49$/3750 HUF (20$)F MONOKINI: 13.49$/4050 HUF (23$)

ssdsd.jpg

Egyszínű bikini? Nem túl egyszerű? Naná,hogy nem! Ha a szimpla "minta" mellett döntöttünk, legalább a fazon ne legyen hétköznapi. Egy kicsit nagyobb kivágás, magasabb derék, fodor, szalag, akármi jöhet.

R BIKINI: 12.99$/3800 HUF (25$)K BIKINI: 12.99$/3800 HUF (54$)jhgjfcdxdxx.jpg

 

 

 

A fehér és a fekete örök divat marad. Mint már említettem, ha fehéret választunk vigyázzunk, ne menjünk bele koszos vízbe mert megfoghatja, cseréljük le az alsót mondjuk feketére "bizonyos" napokon, és ne mossuk össze semmi színessel lehetőleg. A fehér bikini pedig barna bőrön áll a legjobban, így bátran lehet barnulni, persze csak a megfelelő órákban és napvédő krémmel.

F-FŰZŐS BIKINI: 14.49$/4350HUF (25$)

F-SIMA BIKINI: 13.49$/4050HUF (23$)

khguud.jpg

A virító úszóruhák szintén a sötétebb bőrön néznek ki igazán mutatósan. Ha van rá lehetőségünk, ezekhez egyszínű, letisztult kiegészítőket válasszunk, mert sok feltűnő dolog már sok együtt. a nem szokványos fazon nekem szintén nagyon tetszik.

R-L BIKINI: 20.99$/6300HUF 

s BIKINI: 12.99$/3900HUF (21$)

 

 

 

 

 

Ennyi lett volna mára, remélem tetszett :)

Köszönöm az olvasást, 

Puszi,

Vani xo

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vanesszahuszar.blog.hu/api/trackback/id/tr4012678807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása