KEDVENC KARÁCSONYI FILMJEIM!
2017. december 01. írta: Huszár Vanessza

KEDVENC KARÁCSONYI FILMJEIM!

Sziasztok!

Boldog december 1-ét mindenkinek! Pontosan egy hónapja nem volt bejegyzés a blogon, ennek pedig az az oka, hogy nem volt inspiráció, illetve ötlet arra, hogy mit is írhatnék, és nem szerettem volna egy semmilyen tartalmat posztolni. Most azonban, az ünnepek közeledtével újra úgy érzem, itt az ideje beleásni magam a blogolásba, kezdve ezzel a bejegyzéssel.

Ilyenkor decemberben ha van egy kis szabadidőm főleg hétvégente, a legjobban karácsonyi filmeket szeretek nézni. Most összegyűjtöttem az abszolút kedvenceimet, hátha valaki nem ismer egy-kettőt. A bejegyzés végén szavazni is tudtok a kedvenc filmetekre a listából, szóval ne hagyjátok ki!

1. BARBIE ÉS A DIÓTÖRŐ

barbie_in_the_nutcracker_official_stills_clara_eric_major_mint_captain_candy_peppermint_girl_gingerbread_boy_young_snow_flower_faerie.pngTudom, hogy már nem vagyok kicsi, de a mai napig imádom ezt a mesét. Már kiskoromban is elvarázsolt, és a mai napig szívesen nézem meg az év ezen időszakában. Barbie, azaz Clara elkerül a Diótörővel egy másik világba, és hogy haza térhessen és megmentse azt a világot meg kell találni a Bonbon királylányt. ( Azért is ez lett az első, mert a legelső kép jelenik meg a főoldalon a bejegyzés mellett, és mennie kell a témához: :D )

2. RESZKESSETEK REPÜLŐK

reszkessetek-repulok-hatterkep-17518.jpgTalán ez a legkevésbé ismert az összes közül, de Misivel ez a közös karácsonyi filmünk amit minden évben megnézünk együtt. A magyar cím ne tévesszen meg senkit, mert köze sincs a Reszkessetek betörőkhöz. A film arról szól, hogy a képen látható 5 gyerek karácsonykor egy repülőtéren ragad. Megszöknek az őket vigyázó őrök elől, majd menekülés közben több vicces szituációba is belekeverednek, miközben szoros barátság jön létre közöttük. Rendkívül szórakoztató és tanulságos film, mindenkinek ajánlom sok szeretettel!

3. RESZKESSETEK BETÖRŐK

20141205reszkessetek-betorok.jpgNem tudom szükség van-e magyarázatra. Nincs karácsony Kevin nélkül, legalábbis nálam. Aki még nem látta, nos..... még csak a mondatot sem tudom befejezni, mert remélem ilyen ember nem létezik. :D A második részt is érdemes megnézni, de a többi folytatás szerintem borzalmas lett.

4. GRINCS

0nnktkqturbxy9mogm0mje4mtiyodlhzgm2ntawoda5nmmxntywmmfkos5qcgvnkpudacyqzqpnzqixkwxnaxtnabw.jpgA grincs is egy tipikus karácsonyi film, amit már most játszanak a TV-ben. Egy hópelyhen létező városkában játszódik amit a "Kik" laknak. Imádják a karácsonyt, azonban a Grincs mindig keresztbe tesz nekik, mert az egyetlen célja az, hogy tönkre tegye a karácsonyt. Idén azonban minden megváltozik, mikor egy kislány ellátogat hozzá a barlangjába és újra megdobogtatja a szívét. Jim Carrey tökéletes hozza a szerepet, a kislányt pedig a Pletykafészekből ismert Taylor Momsen alakítja.

5. HULL A PELYHES

maxresdefault.jpgKi ne imádná a régi klasszikus színészeket mint például Arnold Schwarzenegger? Itt ugyan nem terminátort alakít, hanem egy apukát, aki mindent megtesz azért, hogy teljesítse kisfia kívánságát. A fia nem kér mást mint egy TurboMan akciófigurát, ami a legnépszerűbb játék. Karácsony reggelén ráébred, hogy elfelejtette megvenni a babát, ami mostanra mindenhol elfogyott. Elindul az élet-halál harc a játékért, na de vajon sikerül-e megszerezni? Ha kíváncsi vagy, nézd meg!

6. TÉLBRATYÓ

fred-claus.jpgMindenki ismeri a Mikulást, de ez a film nem róla szól. Hallottál már a Mikulás bátyjáról, Fredről? Utálja a karácsonyt és nem a legjobb ember, de el kell látogatnia az északi sarkra, és rajta múlik, hogy jövőre is lesz-e karácsony. Vajon sikerül megmentenie mindenki kedvenc ünnepét? A filmből kiderül ;)

7. TÉLAPU

43nktkqturbxy9jmduwy2e4nzq1yty1nmnimwi0mznkzdu5n2iwyjexnc5qcgvnkpudahbnbdjna0mtbc0bfmzw.jpgMi történik akkor, ha a Mikulás lezuhan szánjával a tetődre, majd leesik onnan és egyszer csak eltűnik? Hát felveszed a ruháját és a helyébe lépsz. De ennek megvan az ára, több szempontból is. Látni akarod hogy lesz valakiből Mikulás? Akkor ne hagyd ki semmi esetre sem :)

8. HOLIDAY

rs_1024x759-161207115013-1024-the-holiday.jpgEz a legromantikusabb az összes közül. Kate Winslet egy angliai kisvárosban él visszafogott életet, Cameron Diaz pedig Los Angelesben egy gazdag, reklámokat készítő cég tulajdonosa. A két nő furcsa indíttatásból otthont cserél, és ekkor kezdődnek a bonyodalmak. Az ideiglenes "élet-csere" teljesen megkuszálja mindkettejük érzéseit, ám mikor eljön a hazatérés időpontja dönteniük kell.....

Ezek lettek volna az eddigi kedvenceim. Ha találok még olyanokat amik tetszenek, biztosan megírom egy másik posztban.

Puszi,

Vani 

A bejegyzés trackback címe:

https://vanesszahuszar.blog.hu/api/trackback/id/tr813409367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása