PANDORA ÉKSZEREK - Minden, Amit Tudni Kell Róluk!
2017. október 22. írta: Huszár Vanessza

PANDORA ÉKSZEREK - Minden, Amit Tudni Kell Róluk!

A cég alapítása, érdekességek, ékszerek! + KÉPEK

Sziasztok!

Ahogy ígértem a szerdai bejegyzésben, ez a hét az ékszerekről szól. Ma egy olyan márkáról fogok beszélni, ami nagyon közel áll a szívemhez és személyesen is jól ismerem, ez pedig nem más mint a PANDORA. A bejegyzésben olvashattok a márka létrejöttéről, pár érdekességről vele kapcsolatban illetve kaptok pár jó tanácsot is, ha ilyen karkötő vagy ékszer vásárlásán gondolkodtok. Kezdjük is!unnamedp.jpg

A KEZDET

A PANDORA egy dán ékszermárka, amit Per Enevoldsen alapított 1982-ben.  Az első bolt Koppenhágában  nyílt meg, és a család vezette.  A cég egyre nőtt, először Európában volt csak boltjuk majd elkezdtek terjeszkedni Amerika felé. Ma már megtalálhatóak több mint 100 országban és 6 kontinensen. 

ÉRDEKESSÉGEK

  • A ma is ismert "signature" karkötőiket 2000-ben kezdték árulni.
  • A Cartier és a Tiffany után a PANDORA a világon a HARMADIK legtöbbet eladott ékszer/márka.
  • 2011-ben több mint 1 db PANDORA ékszert adtak el másodpercenként.unnamed_36.jpg

SZEMÉLYES VÉLEMÉNY/TAPASZTALAT

Aki bárhol találkozik velem, az láthatja a karkötőmet is rajtam, mert ha én elhagyom a lakást akkor a karkötőm is jön velem. Ballagásra kaptam és azóta egy elszakíthatatlan kapocs fűz minket össze. Én imádom azokat az ékszereket amik úgymond örök értéket képviselnek, mert egy ilyen szépség sosem megy ki a divatból. Mindegyik ékszer egy csodás kis táskában érkezik a saját dobozával, ami akár ékszertartóként és díszként is szolgálhat. Rengeteg karkötő, nyaklánc, fülbevaló és gyűrű közül választhatsz, bármilyen kategóriában. 

Amiről én tudok nyilatkozni részletesen, az a hagyományos karkötő. Azt hiszem három színben kapható (arany, ezüst, rosegold), és charmokat kell tenni rá. Ez nagyon szuper, ugyanis ezekből rengeteg van, külön alkalmakra is. Szerintem érdemes egy vagy két szín mellett dönteni, és ezekre építeni fel a karkötőt. Az enyém ezüst színű, a charmok pedig ezüst, fehér és rózsaszín színűek. Annak érdekében, hogy ha netán a karkötő elszakadna vagy bármi más történne vele a charmok ne vesszenek el, érdemes biztonsági láncot vásárolni. Ez akkor fontos igazán, mikor már több charm található a karkötőn, mert azért ott már több tízezer forintról beszélünk.

A karkötő meglehet, nem a legolcsóbb, de sokkal inkább megéri egy ilyen karkötőbe befektetni, mint bármi más nem ezüst ékszert vásárolni. Sőt, ha jobban belegondolunk, például a Tally Weijl-ben egy choker nyaklánc szett kb. 2000 forintba kerül, amik nem mások, mint vékony anyag darabok. Ebbe belegondolva már nem is annyira drága, nem?

Ha nagyon vágysz egy PANDORA ékszerre, de nem tudsz, vagy nem szeretnél ennyit kiadni érte, itt a Neked való tipp. Facebookon van 3-4 csoport, ahol lehet eladni, venni és cserélni csak és kizárólag EREDETI PANDORA ékszereket. Sokan vannak akik mérethiba, vagy egyéb ok miatt szeretnének megválni karkötőjüktől, és szívesen eladnák. Charmokat is nagyjából a feléért lehet kapni. Én még ugyan nem vásároltam egyik csoportból sem, de biztos vagyok benne, hogy fogok. ♥unnamed_33.jpgunnamed_34.jpgunnamed_35.jpg

VÁSÁROLJ ONLINE: 

http://www.pandora.net/hu-hu

VÁSÁROLD MEG AZ ÉN KARKÖTŐM:

http://www.pandora.net/hu-hu/products/bracelets/silver/596268

VÁSÁROLD MEG A CHARMJAIM:

http://www.pandora.net/hu-hu/products/charms/silver/792088pcz

http://www.pandora.net/hu-hu/products/charms/silver/791722nop

http://www.pandora.net/hu-hu/products/charms/silver/792089cz/by/subcat/14

https://www.pandora.net/hu-hu/products/charms/791817pcz/by/subcat/13,38

https://www.pandora.net/hu-hu/products/charms/glass/791632pcz

VÁSÁROLD MEG A FÜLBEVALÓM:

https://www.pandora.net/hu-hu/products/earrings/studs/290591cz

 

ELÉRHETŐSÉGEK:
INSTAGRAM: vanesszahuszar
EMAIL: princessinquiry@gmail.com
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCUBbH0AxOxWh0XdUlW7bQYA
BLOG: http://vanesszahuszar.blog.hu/
FACEBOOK OLDAL: https://www.facebook.com/princessblogvlog/
PINTEREST: vanesszahuszar

Puszi, 

Vani ♥

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vanesszahuszar.blog.hu/api/trackback/id/tr9313030202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása