Újévi Fogadalmak & Célok 2017-ben!
2016. december 28. írta: Huszár Vanessza

Újévi Fogadalmak & Célok 2017-ben!

Sziasztok!

A mai bejegyzés nem lesz sem hosszú, sem /kivételesen/ képekkel tele. Szilveszter táján mindenki megkérdezi, hogy mik az újévi fogadalmaink. Ma összegyűjtöttem az enyémeket, illetve a céljaimat a 2017-es évre, hátha ez egy kis motivációt ad Nektek is, hogy célokat tűzzetek ki magatok elé. 

FOGADALMAK:

  1. Kezdem a legnagyobb közhellyel, a "jövőre szeretnék többet mozogni, alakot formálni". Ezt én is minden évben megfogadom, de idén nem is a fogyásra inkább az egészségesebb életmódra, mozgásra és étkezésre szeretnék koncentrálni.  Jön a Szalagavató meg egy-két fontosabb esemény, és hát az ember szeretne jól kinézni.
  2. "Live life to the fullest". Ennek a jelentését érteni kell, lefordíthatnám, de nem hangzana úgyanúgy. Kihasználni az adódó lehetőségeket, és a legjobbat kihozni mindenből. Például a gimnáziumból. Így végzősként visszatekintve az utóbbi 3 és fél évre azt hiszem elmondhatom, hogy amit ki lehet hozni a gimiből, én megtettem, és nagyon élveztem. És még nincs vége. :)

CÉLOK:

  1. Szeretnék jó érettségit írni és hogy felvegyenek az ELTE-re. Ez ma még messze van, 3 nap múlva már 'idén' lesz. 
  2. Szeretném folytatni a blogomat, és még több és jobb tartalmat feltölteni az oldalra. Több emberhez eljuttatni amit csinálok és jobbnál jobb témákról írni, kicsit bővíteni az oldal ismeretségét. 
  3. Már így is elég komolyan veszem az Instagramot, de szeretnék még több munkát és időt bele fektetni, számomra ez is olyan kicsit  mint egy munkahely. 
  4. Évek óta nagy álmom, hogy legyen egy saját Youtube csatornám, ahol megoszthatom a smink és divatról szóló ötleteimet, outfitjeimet, különböző eseményeket amik velem történnek. Jövőre, ha felköltözöm Pestre talán ez az álmom is megvalósulhat, persze addig még sok bátorságot kell hozzá gyűjtenem. :)
  5. Igaz most is így élek, de csak olyan dolgokat fogok csinálni, amiket én szeretnék és engem boldoggá tesznek, mert ez a legfontosabb célom, hogy boldog legyek. 

Köszönöm szépen ha elolvastad ezt a rövid kis bejegyzést, ha Neked is van Újévi fogadalmad írd meg kommentben! Nem tudom idén találkozunk-e még, de ha nem, akkor Békés, Boldog és Sikerekben Gazdag Újévet Kívánok Minden Kedves Olvasómnak! 

Vani xo

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vanesszahuszar.blog.hu/api/trackback/id/tr7112077563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása