BUDAPESTFOOD! - DZSUNGEL
2017. október 15. írta: Huszár Vanessza

BUDAPESTFOOD! - DZSUNGEL

Óceán, Szavanna, Dzsungel, Kalóz!

Sziasztok!

Újabb bejegyzés az evésről. Tudom. De ami jó az jó, nem lehet mit tenni. Ha még nem találkoztál ezzel a szériámmal itt a blogon, az a lényege, hogy felkeresem itt Budapesten a legfinomabb, legmegfizethetőbb és leginstagramosabb ( Azaz ahol király képeket lehet készíteni Instagramra, akár a helyről, akár az ételről.) helyeket, és ezeket megosztom Veletek is. Már van pár bejegyzésem ebben a témában, ha érdekel kattints a FOOD fülre a blog kezdőlapján, és már látod is őket. :)rrrr.jpgjjjj.jpg

Most egy nagyon különleges étterem volt a következő áldozat egy újabb vacsorával egybekötött randevú alkalmával. A DZSUNGEL étterem a Jókai utca 30. alatt található ( a szó legszorosabb értelmében, az alaksorban) és a 4/6 villamossal könnyen megközelíthető. A hely varázsa abban rejlik, hogy 4 különböző stílusban berendezett étterem közül választhatsz, feltéve ha időben foglalsz asztalt, mert mi szombat este mentünk és ez csak egy nagy kalap szerencsével sikerült, mert szerda óta teltház volt.  A 4 hely nem más mint az óceán, a szavanna, a dzsungel és a kalóz. Nézd meg magadnak az alábbi képeken! ( A képek a honlapról származnak.) crazycafe-48.jpgcrazycafe-68.jpgcrazycafe-106.jpgcrazycafe-85.jpgMi a kalózban kaptunk csak helyet, habár én nagyon nagyon pályáztam az óceánra. :D Ételnek a szokásos házi limonádét kértük, és se a fagyasztott gyümölcsök, se a fantasztikus íz nem maradt el. 

Mindketten ettünk levest, én hideg málna krémlevest kértem tejszínhabbal és vanília fagyival amiben áfonya és eper is volt, Misi pedig valami izgit szeretett volna így kagyló levest rendelt. Iszonyatosan finom volt mindkettő, és leveshez képest nagy adagot is adnak.aaaa.jpgleves.jpgccc.jpgFőételnek egyikünk sem szeretett volna hagyományosat. Mind a négy helynek van saját étlapja, de bármelyikben eheted bármelyikét, mert egy az étlap. Misi töltött, grillezett borjúszüzet kért paprikás mártással és parmezános gnocchival, míg én maradtam a kicsit visszafogottabb madulás lazac steaknél zöld-citrom mártással és snidlinges burgonyával. Jesus, mindkettő elképesztően finom volt! Külön ki kell emelnem a zöld-citrom mártást, valami mennyei és tökéletesen kiegészíti a lazacot. Az ételeket gyorsan kihozták, a pincér kedves volt, és a szomszédos asztalnál az is kiderült, hogy a tiszteletet is megkövetelik, ahogy azt kell. dddd.jpgsssss.jpg

Van rengeteg különleges étel, például krokodil, strucc és csomó hal, de természetes van csirke is. Desszertet én nem kértem mert ott haltam volna meg ha még ennem kellett volna, de természetesen a férfiak máshogy működnek így Macinak még egy császármorzsa lecsúszott.

Imádom ezt a helyet, és nagyon király fényképeket lehet itt készíteni. Az ára azonban nem a legolcsóbb, eddig ez volt a legdrágább hely ahol voltunk. A két limonádéért, a két levesért, a két főételért és a desszertét 9500 Ft-ot fizettünk. 

Ár / Fő: ∼ 4000 Forint

Honlap: http://www.dzsungelcafe.hu/

Remélem tetszett! Ha kipróbálod az éttermet vagy van még kérdésed, kérlek írd meg az alábbi elérhetőségek egyikén: 

ELÉRHETŐSÉGEK:
INSTAGRAM: vanesszahuszar
EMAIL: princessinquiry@gmail.com
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCUBbH0AxOxWh0XdUlW7bQYA
BLOG: http://vanesszahuszar.blog.hu/
FACEBOOK OLDAL: https://www.facebook.com/princessblogvlog/
PINTEREST: vanesszahuszar

A bejegyzés trackback címe:

https://vanesszahuszar.blog.hu/api/trackback/id/tr8412948697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása