COMFY BUT PRETTY!
2018. május 01. írta: Huszár Vanessza

COMFY BUT PRETTY!

Kényelmes & Csinos Outfit!

Sziasztok!unnamed_42.jpg

Tudjátok, hogy imádom a szép, meleg, napsütéses időt, és amilyen meleg mos van, már simán lehet nyári ruhákat hordani. Én hétköznapokon, akárhova megyek, igyekszem csinos lenni, de ez nem mindig jár együtt a kényelemmel. Tegnap azonban, mikor elkezdtem készülődni az iskolába, ami kiderült, hogy nem volt, mert négy napos ünnep van (Igen, ügyes vagyok, tudom.) egy hozzám képest meglepően laza szettet tudtam összedobni, ezt szeretném most megmutatni Nektek. unnamed_1_8.jpgunnamed_2_7.jpgunnamed_5_6.jpg

A felső egy sima fehér T-shirt, amin a "Stop planning, start doing." - azaz "Fejezd be a tervezgetést, és kezdd el csinálni" felirat szerepel. Őszintén megmondom, egy darab sima fehér póló nincs a gardróbomban, főleg nem feliratos. Kivételesen mégis azért van, mert ajándékba kaptuk a munkahelyemen. 

A szoknyát már említettem több helyen is, és Instagramon is biztos láttátok már, egy púderrózsaszín midi szoknya, ami nagyon kényelmes, és imádom. Kár, hogy Misi ki nem állhatja. :D Több funkciója van a szoknyának, hiszen lehet nagyon sportos, és lehet nagyon elegáns is.

https://www.zara.com/hu/en/faux-suede-pleated-skirt-p05093020.html?v1=5514031&v2=401024 

A lábbelinek egy sima fehér Skechers tornacipőt választottam, ami igazából az egyetlen tornacipőm ami van. 

http://www.hu.skechers.com/hu/modell/73532/side-street/wht

Az ékszereket a szokásos felállásban találjátok, Pandora fülbevaló + karkötő. Minden, amit erről tudnotok kell, itt megtaláljátok: 

http://vanesszahuszar.blog.hu/2017/10/22/pandora_ekszerek_minden_amit_tudni_kell_roluk

 

Ennyi lett volna a bejegyzés, remélem, hogy tetszett. Találkozunk a következő alkalommal, addig is kövessetek az alábbi elérhetőségeken:

INSTAGRAM: vanesszahuszar
EMAIL: princessinquiry@gmail.com
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCUBbH0AxOxWh0XdUlW7bQYA
BLOG: http://vanesszahuszar.blog.hu/
FACEBOOK OLDAL: https://www.facebook.com/princessblogvlog/
PINTEREST: vanesszahuszar

Sziasztok,

Vani xo

A bejegyzés trackback címe:

https://vanesszahuszar.blog.hu/api/trackback/id/tr6913882220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása