VÁROSI SZAFARI!
2019. március 31. írta: Huszár Vanessza

VÁROSI SZAFARI!

SZIASZTOK!

Végre itt az igazi tavasz! Amikor ezeket a képeket készítettük talán az volt a legelső alkalom idén mikor tényleg nagyon meleg volt, és kabát/kardigán nélkül lehetett mászkálni. Meglepően gyorsan lezavartuk a fotózást, mondjuk őszintén szólva én soha nem szoktam sokáig húzni az ilyeneket. Maximum fél óra/szett és már készen is vagyunk!

Ezen alkalommal egy már régebb óta a szekrényemben lakó ruhát vettem elő, mert rájöttem, hogy erről még nem készültek képek. Ez kicsit furán hangzik, de mint kezdő fashion blogger kötelességemnek érzem megmutatni az új termékeket a szekrényemben. 

img_2974.jpeg
img_2999.jpegimg_5753.jpeg

Imádom ezt a ruhát mert nagyon kényelmes, egyszerű, de mégis elegáns és nőies. Az anyaga és a színe nagyon hasonlít az afrikai szafarikon látott anyagokhoz, de a fazon egészen különleges. Az öv mindenképp nagyon sokat dob a ruhán, hiszen kontrasztot ad, valamint mivel a szoknya felső része kibővül ez szintén homokóra alakot kölcsönöz. Nagyon értékelem, hogy a tervezők hatalmas zsebeket is gondoltak ennek a ruhának, mert nagyon praktikus és imádom ha egy szoknyának van zsebe. 

A cipő a szokásos fehér, ezüst masnis tornacipőm, amit igazából mindennap és mindenhova hordok. Az a jó még ebben a ruhában egyébként, hogy magassarkúval és sportcipővel egyaránt működőképes. 

Az ékszereknél se hoztam újat, mert a Pandora karkötőm mindenhova elkísér.♥ Ha szeretnél többet megtudni ezekről a gyönyörű ékszerekről, akkor a jobb oldalsávban a TOP 5 bejegyzésem között megtalálod, csak rá kell kattintani! :)

Napszemcsi: pipa. Nekem nagyon fényérzékeny a szemem, ha rendesen süt a nap már nem is tudom egészen nyitva tartani, ezért szinte mindig van nálam napszemüveg. Igaz NAGYOOOOON szerencsétlen vagyok velük, de hát ez van! Nem véletlenül nem veszek 1500 FT-nál drágább szemüveget, mert sajnos soha nincs hosszú életük. 

Ennyi lett volna ez a bejegyzés remélem tetszett! Itt megtaláljátok mi honnan van⇓

RUHA: ZARA 

CIPŐ: DEICHMANN

SZEMÜVEG: NEW YORKER

KARKÖTŐ+FÜLBEVALÓ: PANDORA

Találkozunk jövő pénteken! 

Puszi, Vani xo ♥

ELÉRHETŐSÉGEK:
INSTAGRAM: vanesszahuszar
EMAIL: princessinquiry@gmail.com
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCUBbH0AxOxWh0XdUlW7bQYA
BLOG: http://vanesszahuszar.blog.hu/
FACEBOOK OLDAL: https://www.facebook.com/princessblogvlog/
PINTEREST: vanesszahuszar

A bejegyzés trackback címe:

https://vanesszahuszar.blog.hu/api/trackback/id/tr9214729129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása